Linderud tannlegevakt, tannklinikk. Plutselig blir vi din favoritt-tannlege i Oslo! 100% fornøyd garanti!

Tannbro

Slik ser en tannbro ut før påsetting.Hva er en tannbro?

Tannbro benytter tennene på hver side av manglende/tapt tann som forankring for en ny tann. Estetisk vil en ferdig bro se ut akkurat som vanlige tenner gjør.

Tannbroer utformes av tanntekniker, og tennene som skal forankre broen må slipes ned til å kunne holde tannbroen på plass. Tannbroer er veldig ofte laget av porselen, men det finnes andre alternativer.

Hva bør man velge: tannbro eller tannimplantat?

Fordelene:
Når man ønsker å erstatte en manglende eller ødelagt tann, så vil bro være den rimeligste løsningen. Dette er en fullgod behandling som gir tilbake et flott smil, men som med alt annet vil den kreve tannpuss og regelmessig oppfølging.

En tannbro er også en raskere løsning enn tannimplantat. Ved å tilpasse tennene som skal benyttes til å holde tannbro på plass, vil det ofte være snakk om maksimalt to uker for å ferdigstille en tannbro. Tannimplantat vil derimot kreve restitusjonsperiode etter titanskrue er påsatt – før en tannkrone (ferdig tann) kan påsettes. Ofte tar denne prosessen flere måneder.

Ulempene:
Mange vil over tid behøve rotfylling i støttetenner dersom renhold og vedlikehold ikke overholdes, eller om tannlege som har satt tannkrone ikke har utført tilstrekkelig god rens før krone limes på. I en overgangsperiode vil mange også oppleve noe ising i tenner som benyttes til støtte for tannbro.

Vi hjelper deg med å finne beste løsningen

Våre tannleger og tannteknikere har lang erfaring med tannkroner, tannimplantater og tannbroer. Vi kan hjelpe med det du ønsker, og underveis vil vi gi gode råd tilpasset ditt behov. Bestill time i dag med skjema under, eller ta kontakt med våre tannleger på 22 65 57 77.

Timebestilling:

40% Rabatt

Book en tannlegetime

To ønsketidspunkt for time

Kontaktinformasjon

Send inn bestilling
Ring oss på telefon 22 65 57 77, eller send oss en mail

Reis til oss

Reis fra oss

Kontakt oss i dag

Vi gleder oss til å hjelpe deg med din tannhelse

Ring oss nå

Tlf.: 22 65 57 77

Send oss en mail

Finn veien til oss

Linderudsletta 13, 0597 Oslo
Se adresse i Google Maps

Våre åpningstider

Mandag fra 09:00 til 21:00

Tirsdag fra 09:00 til 21:00

Onsdag fra 09:00 til 21:00

Torsdag fra 09:00 til 21:00

Fredag fra 09:00 til 21:00

Lørdag fra 09:00 til 21:00