Linderud tannlegevakt, tannklinikk. Plutselig blir vi din favoritt-tannlege i Oslo! 100% fornøyd garanti!

Tannbleking

Før og etter tannbleking.Tannbleking er blitt mer og mer vanlig hos den norske befolkning. Mye av årsaken til dette er at prisene på profesjonell tannbleking har gått ned. I tillegg har vitenskapen rundt tannbleking kommet veldig langt, slik at blekemidler nå er mye mer skånsomme for tenner og tannkjøtt. Den beste tannblekingen er dog den som administreres eller leveres av en profesjonell tannlege.

Hos Linderud Tannklinikk og Tannlegevakt leverer vi tannbleking både hos oss, eller så kan vi hjelpe med å tilpasse blekeskinner og formidle tannblekingsgel slik at man kan bleke tennene hjemme.

Bli bedre kjent med vår tannblekingsløsninger

Aller først, vi benytter kun løsninger som er skånsomme for tennene. Og før vi enten utfører tannbleking i våre lokaler, eller hjelper med utstyr for hjemmebleking – starter vi alltid med en undersøkelse. I undersøkelsen avdekker vi eventuelle hull, tannkjøttkondisjoner eller tynnslitt emalje som ikke bør utsettes for blekemiddelet hydrogenperoksid, som man finner i tannblekingsgelen vi benytter.

Dette gjør vi for å sikre deg at du får fine hvite tenner uten at det medfører dårligere generell tannhelse. Når dette er gjort, så kan vi tilby to alternativer for tannbleking.

Tannbleking hjemme:

Våre tannblekingssett for hjemmebruk inneholder tilpassede tannskinner og blekemiddel.Dette er vårt mest populære alternativ. Her tilpasser vi blekeskinner for dine tenner, og disse vil du kunne bruke igjen og igjen. Når du får dette levert av oss vil vi gi deg en innføring i tannhygiene som bør utføres før tannbleking, og gi informasjon om hvordan man oppnår best resultat på kort tid, uten at dette sliter for mye på tenner, tannkjøtt og emalje.

I hjemmeblekingskit vi leverer får du:

  • Spesialtilpassede blekeskinner for dine tenner
  • Tannblekingsgel med virkemiddelet hydrogenperoksid
  • Instruksjonsmanual for bruk som inkluderer påminner om hvordan tenner bør klargjøres før behandlingen

Tannbleking hos tannlege – ofte i kombinasjon med estetisk tannpleie:

For de som ønsker raske resultater før f.eks. bryllup eller lignende, eller for de som har misfarging som følge av røyk, snus, rødvin eller kariesangrep. Så tilbyr vi en kombinasjon av bleking hos oss med estetisk tannbehandling for vanskelige områder.

Prismessig er dette dyrere enn hjemmebleking, men dersom man har flekker på tennene fra kariesangrep eller annet – så vil ikke tannblekingsgel klare å forvandle slike områder til å bli en del av et flott hvitt smil. Om noe, så vil slike områder bli mer synlige jo hvitere tennene rundt blir. I undersøkelsene vi starter med vil vi rådgi om hvilken type tannbleking som vil gi de beste resultatene.

Når bør man vente med tannbleking?

Selv om tannbleking har blitt mer skånsomt for tennene og tannkjøttet de senere år, er det ikke anbefalt at man bruker tannbleking dersom følgende inntreffer:

  • Ising i tennene
  • Hull i tennene
  • Reaksjoner fra tannkjøtt (hovenhet, blødning eller at det endrer farge)

Om du har fått utlevert kit for tannbleking hjemme, bør du når slikt inntreffer ta turen til tannlegen for å avdekke om din tannhelse har godt av eventuell bleking.

Om du også opplever misfargede områder som ikke forbedres av tannbleking, så bør man ta kontakt med tannlege for å avdekke om dette/disse områdene kan være utsatt for kariesangrep eller annet.

Ta kontakt med oss for profesjonell tannbleking

Vi vil alltid se etter den rimeligste løsningen for deg, som gir ønsket resultat; et flott hvitt smil. Med erfarne og profesjonelle tannleger og tannpleiere vil du være i trygge hender.

Vi kan nås på telefon 22 65 57 77 eller så kan du også booke en tannlegetime i skjemaet nedenfor.

40% Rabatt

Book en tannlegetime

To ønsketidspunkt for time

Kontaktinformasjon

Send inn bestilling
Ring oss på telefon 22 65 57 77, eller send oss en mail

Reis til oss

Reis fra oss

Kontakt oss i dag

Vi gleder oss til å hjelpe deg med din tannhelse

Ring oss nå

Tlf.: 22 65 57 77

Send oss en mail

Finn veien til oss

Linderudsletta 13, 0597 Oslo
Se adresse i Google Maps

Våre åpningstider

Mandag fra 09:00 til 21:00

Tirsdag fra 09:00 til 21:00

Onsdag fra 09:00 til 21:00

Torsdag fra 09:00 til 21:00

Fredag fra 09:00 til 21:00

Lørdag fra 09:00 til 21:00